Nieuwe corona-maatregelen vanaf 25 september. Lees meer informatie.

Op deze pagina lees je de stand van zaken over ons onderwijs in coronatijd. Op de tabbladen onderaan deze pagina vind je verwijzingen naar nieuwsberichten en landingspagina's binnen onze site. Daar vind je informatie over hoe wij omgaan met en gehoor geven aan de richtlijnen en maatregelen die gelden.

Vanaf 25 september nieuwe corona-maatregelen op onze locatie aan het Leidseplein

Gedurende de coronacrisis hebben wij steeds de richtlijnen voor het hoger onderwijs gevolgd. Ook bij de start van het nieuwe studiejaar in september blijven we dit grotendeels doen (notabene omdat wij niet zo grootschalig lesgeven als de universiteiten, kunnen en zullen wij, waar mogelijk, de 1, 5 meter maatregel volgen). Vanaf zaterdag 25 september gelden nieuwe veiligheidsmaatregelen op onze locatie aan het Leidseplein. Lees het nieuwsbericht voor een overzicht van de actuele veiligheidsmaatregelen Update: nieuwe corona-maatregelen vanaf 25 september.

Tot 25 september blijven de huidige veiligheidsmaatregelen van kracht voor bezoekers van RINO amsterdam. Wiij informeren onze docenten en cursisten steeds per mail en/of via Mijn.RINO.nl over de actuele maatregelen die relevant zijn voor hun bezoek.  

Meer informatie en contact
Wil je meer weten over de maatregelen op onze locatie, zoals het gebruik van de lift en hoe wij omgaan met ventilatie in de lesruimten? Of wil je de actuele Veiligheidsinstructiekaart van RINO amsterdam alvast inzien? Voor alle informatie en documentatie rondom onze veiligheidsmaatregelen kun je terecht op rino.nl/coronamaatregelen. Je kunt ook rechtsreeks contact met ons opnemen via 020 – 625 08 03, of per email info@rino.nl indien je nog vragen hebt. Wij helpen je graag!

We hebben een Veelgestelde vragen pagina ingericht waarop vragen en antwoorden staan over:

 

De laatste aanpassing aan deze pagina was op 22 september 2021 

We baseren onze aanpak op de geldende landelijke en regionale maatregelen ten de richtlijnen van het RIVM te vinden op:

Vanaf zaterdag 25 september gaan nieuwe veiligheidsmaatregelen in op onze locatie aan het Leidseplein. 

Voor onze BIG-opleidingen geldt dat álle lessen plaatsvinden op het Leidseplein. Indien je wegens gezondheidsklachten en/of quarantaine niet in de gelegenheid bent om naar onze locatie te komen, dan kun je de les online volgen. 
Voor al onze overige opleidingen en cursussen bieden we een optimale mix tussen offline & online onderwijs. Dit wordt in nauw overleg met de docent(en) vormgegeven. 

De reguliere start-, pauze- en eindtijden zijn weer van toepassing voor zowel alle BIG-opleidingsgroepen als alle cursisten van Nascholing & Onderwijs. Bij eventuele wijzgingen informeren wij jou voor aanvang van de les per mail en/of via Mijn.RINO.nl. 

Wanneer je je verplaatst in ons pand draag je een mondkapje. Tijdens de les, in het leslokaal mogen de mondkapjes weer af. RINO amsterdam stelt mondkapjes beschikbaar bij de entree.

Let op: Indien de overheid besluit dat er aanvullende of strengere maatregelen nodig zijn, dan volgen we dat beleid. Dat kan betekenen dat in bepaalde periodes ons onderwijs weer gedeeltelijk of volledig online aangeboden wordt.  

Op de pagina GGZ onderwijs en hulpverlening in coronatijd vind je informatie over online onderwijs in tijden van corona.

Op de pagina Coronamaatregelen vind je informatie over maatregelen die gelden als offline onderwijs conform de richtlijnen mogelijk is.

In de tot nu toe geplaatste nieuwsberichten kun je teruglezen wat onze aanpak is (geweest). De kans bestaat dat daar inmiddels verouderde informatie op staat.

Update: corona-maatregelen vanaf 25 september n.a.v. persconferentie op 14 september

Nieuwe corona-maatregelen vanaf 30 augustus n.a.v. persconferentie op 13 augustus

Ons onderwijs na zomervakantie n.a.v. persconferentie 18 juni

Voorzichtige eerste stappen offline onderwijs n.a.v. persconferentie 20 april 20211

Hoger onderwijs in coronatijd n.a.v. persconferentie 13 april, 23 maart, 8 maart en 23 februari 2021

Onderwijs volledig online tijdens lockdown n.a.v. persconferenties op 2 februari, 12 januari en 14 december 2020

Aantal contactmomenten beperken door online onderwijs n.a.v. persconferentie 4 november 2020

Online onderwijs zo lang als het nodig is n.a.v. persconferentie 13 oktober 2020

Opnieuw overstap offline online  n.a.v. persconferentie 28 september 2020

Onderwijs na zomervakantie: online als basis, offline waar nodig

Lessen Leidseplein weer van start

Nog even volhouden n.a.v. persconferentie 2 september 2020

Onderwijs wordt combinatie van offline en online onderwijs

Volop enthousiaste berichten over online onderwijs

Contact