Modulair aanbod

Vooruitlopend op modulair onderwijs binnen de GZ-opleiding, biedt RINO amsterdam cursusblokken aan voor kandidaten van de GZ-opleiding.

Hieronder een overzicht van geaccrediteerde VGCt-cursusblokken waarop men kan inschrijven. Check regelmatig deze website voor nieuw aanbod.

Vanzelfsprekend vormt deelname aan deze cursusblokken geen garantie voor toelating tot de GZ-opleiding. Lees ook de voorwaarden voor deelname.

In de onderstaande uitvoering zijn er plekken beschikbaar voor deelnemers die alvast de eerste module over Cognitieve gedragstherapie (CGt) willen volgen.

Februari/Maart 2019 Inleiding CGt met focus op Volwassenen
Dinsdagen: 26 februari en 5, 12, 19, 26 maart 2019
8 plaatsen beschikbaar
Meer info en aanmelden via www.rino.nl/1040.19.02 |
Inleiding cognitieve gedragstherapie GZ

Voor piogs die hun GZ-opleiding starten vanaf september 2019 bieden wij de 100 uur basiscursus voor CGt niet standaard meer aan binnen de structuur van de GZ-opleiding. Ofwel: we bieden een GZ-opleiding aan van 380 uur.

Wel blijft een opleiding in de CGt verplicht om de GZ-opleiding af te kunnen ronden. De door de VGCt geaccrediteerde basiscursus van 100 uur voldoet aan de door de GZ-opleiding gestelde eisen.

Kandidaten die deze basiscursus VGCt nog niet hebben afgerond, kunnen deze alsnog volgen voorafgaand, tijdens of na afloop van het cursorisch deel van hun GZ-opleiding. Bij voorkeur wordt de volledige basiscursus van 100 uur echter afgerond binnen het eerste jaar van de GZ-opleiding.

Let wel: de 30 uur Inleiding CGT dient afgerond te zijn binnen zes maanden na start van de GZ-opleiding, omdat basiskennis van de CGt bekend verondersteld wordt voor de vervolg cursusblokken.

Kandidaten die deelnemen aan de GZ-opleiding bij de RINO amsterdam kunnen de basiscursus VGCt bij de RINO amsterdam volgen voor een aantrekkelijk bedrag van €2.500.

Contact