Het volledige aanbod in één oogopslag

Op zoek naar BIG-opleidingen?

De RINO biedt BIG-opleidingen aan tot GZ-psycholoog, klinisch psycholoog en psychotherapeut. Meer informatie

Resultaten 1-10 van de 44
295.15.01
Dit is een brede opleiding op het gebied van de Infant Mental Health, die aansluit bij actuele internationale ontwikkelingen.
387.17.01
1 accreditatie
bekend raken met de conceptuele uitgangspunten en attitude van MGV; aanleren van basisvaardigheden en -technieken van MGV; introductie van vaardigheden en technieken van MGV gericht op: * herkennen van bereidheid tot verandering * bevorderen motivatie tot gedragsverandering * omgaan met weerstand *...
249.17.01
4 accreditaties
Er is groeiende evidentie dat het protocol 'Kortdurende psychologische interventies' effectief is bij de behandeling van patienten met milde tot matig ernstige psychische klachten.
011.17.01
4 accreditaties
Transculturele gevoeligheid: kennis over verschillende culturen en de 'condition migrante'.
083.17.01
7 accreditaties
De preventie van suicide is een complexe zaak en omvat een systematische risicotaxatie door goed opgeleide medewerkers, behandel-afspraken en protocollen, signaleringsplannen, beleidsmaatregelen, samenwerking met andere hulpverleners en maatschappelijke instellingen.
388.17.01
4 accreditaties
Na de training ben je bekend met de conceptuele uitgangspunten en attitude van MGV; ben je kundig in de basisvaardigheden van MGV: : open vragen, reflectief luisteren, bevestigen, samenvatten en het geven van informatie en advies; kun je veranderdoelen identificeren; kun je informatie en advies geven in...
599.17.01
9 accreditaties
De term 'mentaliseren' verwijst naar het vermogen van mensen om zichzelf en anderen te kunnen begrijpen door innerlijke gedachten, gevoelens en verlangens.
868.17.01
8 accreditaties
De cursus is praktisch en gericht op vaardigheidsvergroting.
077.17.01
9 accreditaties
Vroegtijdige herkenning van gecompliceerde rouw en kennis van de behandelingsmogelijkheden zijn van wezenlijk belang voor professionals.
551.17.01
9 accreditaties
Kinderen en jongeren rouwen even krachtig als volwassenen maar uiten dat vaak op een andere manier.
Contact